Testimoniale

 • “Cum descrieti relatia profesor-elev din Scoala Prems?”

  Sa iubesti copii. De atat de nevoie din partea unui dascal pentru a reusi sa scoata din fiecare copil ce are mai bun si mai frumos. Din dragostea dascalilor pentru copii ies la lumina comori nebanuite. Copiii sunt capabili sa invete orice atata timp cat motivatia vine din interior. In scoala Prems se construieste in primul rand o relatie bazata pe iubire si respect intre copii si profesori. De aici porneste totul, si se consolideaza mai departe frumos si armonios. Ceea ce se intampla in Scoala Prems se numeste NORMALITATE.

  — (C.M.)

  ,,Pentru că am insistat să fiu cât mai aproape de persoanele care se ocupă de copilul meu zi de zi, am observat o foarte mare răbdare în abordarea copiilor,o înțelegere și acceptare a tuturor problemelor cu care se confruntă cei mici, o încercare de a pătrunde dincolo de ceea ce afișează copilul și de a-i oferi soluțiile sau cadrul necesar să se simtă cât mai echilibrat, confortabil și integrat. Am putut mereu cere sau oferi sfaturi, am ținut să avem o relație deschisă cu învățătoarele pentru că interesul este de a-l cunoaște pe copil cât mai bine din ambele părți, pentru a facilta procesul de educație în cadrul școlii și de educare acasă.”

  — (R.S)

  “Ce simtiti ca reprezinta Scoala Prems pentru copilul dvs?”

  Locul in care a invatat ca din greseli se invata, nu se primesc pedepse. Locul in care a inteles ca fiecare copil e diferit, cu abilitati diferite. Locul in care si-a facut multi prieteni. Locul in care a invatat sa vorbeasca deschis si fara frica. Locul in care cadrele didactice iubesc copiii si al caror rol este acela de a educa cu intelegere si empatie si nu de a pedepsi. Locul in care nu se vaneaza greseli ci se invata din ele.

  — (C.M)

  Pentru Alex, Școala Prems a venit ca o alternativă pozitivă față de un an petrecut în sistemul de stat în clasa pregătitoare. Pentru el reprezintă o a doua casă, locul în care își primește educația și informațiile necesare într-un mod care funcționează pentru el, locul în care este acceptat, ascultat, iubit, înțeles și încurajat.Este ”locul” în care petrece 8 ore pe zi pentru care se trezește suficient de lejer dimineața și de unde pleacă vesel și țopăind.

  — (R.S)