Sprijină Școala PREMS!

Din 2022, Școala Internațională PREMS a semnat un contract pentru realizarea mai multor lucrări de extindere și de modernizare prin care urmărim creșterea calității experienței educaționale și a timpului petrecut de copii în instituția noastră de învățământ. Proiectul prevede crearea unui coridor între școală și terenul de sport care să cuprindă o zonă de recepție pentru elevi, vestiare, grupuri sanitare și o sală de așteptare pentru părinți, extinderea sălii de mese și construirea unui spațiu de așteptare ți pentru părinții copiilor de la grădiniță.

Pentru realizarea acestui proiect important pentru comunitatea noastră avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Dacă doriți să ne fiți alături, ne puteți ajuta să oferim copiilor cele mai bune condiții prin redirecționarea a 3,5% din impozitul anual pe veniturile salariale sau din pensii, pentru persoane fizice, sau a 20% din impozitul pe profit, pentru persoane juridice.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți mereu aproape, că ne sprijiniți și că înțelegeți că mai presus de orice contează, pentru noi toți, binele și siguranța copiilor din Grădinița și din Școala PREMS.

Fundația Smart Children

Str. 13 decembrie nr. 94, Brașov

CIF 32598493

Cont: RO54BRDE080SV24723180800

BRD Sucursala Brașov

Descarcă Formularul 230

Ghid redirecționare