PREMS este prima școală privată din Brașov acreditată de ARACIP

August 30, 2021

Școala Internațională PREMS începe anul școlar 2021/2022 fiind acreditată pentru toate ciclurile de învățământ.

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) a emis Hotărârea nr.15 din 11.08.2021 care prevede acreditarea instituției noastre.

Astfel, Școala Internațională PREMS devine prima instituție privată de învățământ preuniversitar din județul Brașov acreditată pentru grădiniță, ciclul primar și ciclul gimnazial.

Pe 1 septembrie, de la ora 8.00, Școala Internaționala PREMS își așteaptă elevii, atât pe cei mici, de la grădiniță, cât și pe cei mai mari, cu entuziasmul noului început de an școlar. Sălile de clasă sunt pregătite și echipate, iar educatorii, învățătorii și profesorii sunt gata să pornească din nou, împreună cu copiii, pe drumul cunoașterii și al dezvoltării.

”Noi, echipa PREMS, trăim o mare bucurie. După șapte ani de muncă asiduă, după multă implicare profesională și emoțională, ne-am văzut visul împlinit. Acreditarea Școlii Internaționale PREMS se datorează tuturor colegilor mei, dar și elevilor și părinților lor, care ne ajută și ne provoacă să fim mai buni în fiecare zi. Acesta este un succes al nostru, al tuturor. Acreditarea validează calitatea actului de învățământ oferit elevilor noștri, ne onorează și ne responsabilizează. Școala Internațională PREMS este un reper de bune practici în educație și va reprezenta Brașovul în topurile celor mai bune instituții de învățământ din România.

Ne bucură faptul că oferim comunității brașovene învățământ de calitate, la standarde internaționale și avem certitudinea că generațiile care poartă insigna PREMS vor duce mai departe educația dobândită în școala noastră și că astfel creăm bazele solide pentru viitorul orașului și al țării”, a declarat Ornela Anghel, general manager al Școlii Internaționale PREMS Brașov.

Despre PREMS

Înființată în anul 2012, Școala Internațională PREMS oferă un spațiu sănătos, stabil și sigur în care copiii se pot dezvolta armonios și pot învăța în cele mai bune condiții. La PREMS, copiii vin la școală cu bucurie pentru că știu că în clase îi așteaptă dascăli dedicați, afectuoși, pregătiți să le facă experiența învățării cât mai plăcută. Elevii PREMS învață, râd, se joacă, participă la activități extracurriculare și la cluburile sportive. Școala Internațională PREMS le oferă elevilor, printre altele, un program zilnic adaptat specificului și particularităților de vârstă ale copiilor, un colectiv profesoral calificat, săli de clasă cu dotări moderne și mâncare gătită în bucătăria școlii din ingrediente de calitate

Școala PREMS este Centru de Pregătire CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK)

Parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea si susținerea examenelor de certificare a limbii engleze CAMBRIDGE, cu recunoaștere internațională. Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză, fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 de universități și de angajatori pe plan internațional.

Din anul școlar 2021/2022 la Școala PREMS se învață și după metoda finlandeză.

Acest program, dezvoltat împreună cu echipa EduCluster Finland, urmează curriculumul național, dar și metode didactice finlandeze. Copiii beneficiază de o educație bazată pe compasiune și deschidere spre comunitate, prin dezvoltarea flexibilității cognitive și identificarea de soluții.

BACK TO SCHOOLAmbasadorul Finlandei în România, în vizită la Școala Internațională PREMS