Echipa liceu

Echipa educațională a Școlii Prems
  • Prof. Emilia Sinov
   Director Educational- Gimnaziu

   A ști să asculți, să simți și să îi oferi copilului/părintelui/colegului invitația de a-și deschide sufletul, de a-și exprima bucuria, temerile, îndoielile sau entuziasmul reprezintă parte din viața unei minunate doamne care se dedică întrutotul acestui proiect de suflet: Școala Prems. D-na Sinov este catalizatorul echipei noastre!

   Cu toții așteptăm cu emoție sprijinul și aprecierile ei. Mereu o găsim în biroul cu flori la ferestre pregătită să ne asculte, să ne îndrume, să ne încurajeze.

   Mulțumim, dna Emilia Sinov!

  • Prof. Ioana Giurgea

   Sunt Ioana, profesoara care predă matematica zâmbind și desenând flori în jurul datei sau a formulelor matematice care astfel devin ,,mai prietenoase” cu toți copiii. Iubesc copiii! Iubesc matematica și florile de mac! Sunt profesor titular al Școlii Gimnaziale Prems și dirigintă a clasei a V-a (an școlar 2020-2021)

  • Prof. Melina Sfetea
   Profesor de limba germană

   Limba germană

  • Prof. Ion Negrilă
   Profesor de muzică

   Muzică

  • Prof. Gabriela Deliu
   Profesor de fizică

   Fizică

  • prof. Mikaela Mreană
   Profesor de chimie

   Chimie

  • Prof. Mircea Sorin
   Profesor de geografie

   Geografie

  • Prof. Suciu Elena Luiza

   Tineretea, entuziasmul si dragostea pentru copii caracterizeaza un profesor al viitorului. Elena Luiza detine toate aceste calitati. Este coordonatorul proiectului și programului Cambridge la nivelul institutiei contribuind cu succes la dezvoltarea și diversificarea ofertei educaționale.

  • Prof. Raluca Răducanu

   Prof. Raluca Răducanu își propune mereu să transforme învățarea într-o experiență relevantă. Se străduiește să cultive spiritul de echipă, toleranța, creativitatea și crede, cu toată convingerea, că toți copiii trebuie sprijiniți pentru a-și găsi vocea interioară.

  • Prof. Bucur Ion
   Educație fizică și sport

   Sportul a fost, este și va fi întotdeauna disciplina preferată de copii, prin urmare profesorul de sport nu face excepție. ,,Dl Neli” este mereu printre copii și părinți asigurându-le tuturor acel mediu plăcut în care de la prima oră a dimineții până la cea din urmă oră a după-amiezii este aici. Rolul său în echipa noastră este  important și bine definit.

   Mulțumim pentru tot, Neli!

  • Maria Buliga - prof. colaborator - Istorie
   Istorie

   Trecerea în clasa  a V-a aduce ca primă provocare pentru copii adaptarea la diferite stiluri de predare a fiecărei discipline. Istoria predată ca o poveste, istoria ancorată în realitățile trăite aici și acum nu poate să nu îi atragă pe copii. Doamna profesoară facilitează învățarea naturală echilibrând trecutul cu prezentul, curiozitatea cu studiul, povestea cu realitatea.

   Vă mulțumim!

  • Vasilica Diaconu - profesor colaborator - Biololgie
   Biologie

   Pasiunea pentru disciplina predată aduce în fața copiilor o profesoară solară care îi introduce în miraculoasa lume a biologiei. Elevii sunt întodeauna ,,copiii mei” și întodeauna prezenți în discuțiile care precedă sau urmează după o lecție mult așteptată. Fiecare oră de curs este încă un pas sigur făcut împreună profesor-elevi  în minunată lume a cunoașterii.

   Vă mulțumim că sunteți alături de noi!