Despre PREMS

Înființată în anul 2012, Școala Internațională PREMS oferă un spațiu sănătos, stabil și sigur în care copiii se pot dezvolta armonios și pot învăța în cele mai bune condiții.

La PREMS, copiii vin la școală cu bucurie pentru că știu că în clase îi așteaptă dascăli dedicați, afectuoși, pregătiți să le facă experiența învățării cât mai plăcută.

Elevii PREMS învață, râd, se joacă, participă la activități extracurriculare și la cluburile sportive.

Școala Internațională PREMS le oferă elevilor, printre altele, un program zilnic adaptat specificului și particularităților de vârstă ale copiilor, un colectiv profesoral calificat, săli de clasă cu dotări moderne și mâncare gătită în bucătăria școlii din ingrediente de calitate.

Misiunea noastră este să ajutăm la formarea elevilor noștri, atât din punct de vedere academic, cât și personal. Elevii PREMS sunt îndrumați în formarea unei personalități echilibrate, capabile de adaptare, creativitate, implicare și responsabilitate.

Viziunea Școlii Gimnaziale PREMS derivă din nevoile de educație identificate la nivelul societății și al comunității, la cerințele, provocările și schimbările globale:

Valorile noastre sunt:

Obiectivele noastre sunt: