Descriere

Din anul școlar 2021-2022, Școala Internațională PREMS a fost acreditată prin Ordin al Ministrului Educației Naționale . Pentru noi, nivelul gimnazial este nu numai o treaptă în devenirea noastră ca școală, este etapa care ne oferă șansa de a demonstra calitatea educației la nivel de excelență.

Echipa didactică a ciclului gimnazial este formată din profesioniști apreciați în comunitatea educațională a Brașovului.

Elevii și profesorii construiesc împreună cunoșterea, dau sens și semnificație parcursului curricular și activității de predare-învățare-evaluare.

În Școala PREMS se utilizează curriculum-ul național pentru a oferi oportunități egale elevilor noștri.

Metodele mederne de predare-învățare-evaluare sunt cele care flexibilizează, accesibilizează și restructurează un curriculum recunoscut pentru densitate și lipsa de coerență.

Elevii noștri dovedesc implicare și plăcerea de a învăța pentru că noi ne adaptăm la nevoile fiecărui copil în parte. Astfel, se produce o înțelegere profundă, individuală a elementelor învățate, ne asigurăm că toți copiii ating nivelul maxim al potențialului lor.

Clasa a V-a

Clasă Cambridge (limba engleză predată intensiv), activitatea pe grupe și un curriculum nuanțat prin activități/discipline opționale sunt caracteristici fundamentale ale acestei clase.

Echipa didactică performantă, pregatirea temelor cu suport educațional, în școală, activități educaționale stimulative și formative sunt o realitate de necontestat care asigură succesul în învațare pentru fiecare copil.

Clasa aVI-a

Pragul trecerii într-un nou ciclu, cel gimnazial, a fost depășit cu succes.

Clasa a VI-a este o clasă cu rezultate școlare deosebite, în care limba engleză si limba germană devin limbi de conversație uzuală.

O bună parte dintre copii au parcurs nivelul primar în alte țari, în alte tipuri de școli, în alte culturi și acest fapt îmbogățește peisajul educațional și didactic al clasei.

În clasa a VI-a, științele, matematica și informatica au devenit repere ale cunoașterii.

Activitățile în grupe omogene sau parcursuri individuale asistate și facilitate de către profesori creează un mediu cooperant și competitiv în egală măsură.

Proiectele, abordările transdisciplinare și utilizarea noilor tehnologii sunt prezente frecvent si cu impact semnificativ în formarea și educarea copiilor.

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a