Cambridge International School

În 2021, Școala PREMS a primit certificarea de Școală Internațională Cambridge/Cambridge International School.

Școala Gimnazială PREMS a înregistrat un succes notabil. Ciclul primar al Școlii PREMS a primit certificarea de Școală Cambridge.

Instituțiile de învățământ acreditate de Cambridge fac parte dintr-o comunitate globală. Programele și calificările Cambridge sunt predate la aproape un milion de elevi în peste 10.000 de școli din 160 de țări.

”Acest succes este unul de echipă, este rezultatul unei perioade intense de muncă și de dăruire. Suntem mândri pentru că am primit această recunoaștere, fiind, pentru Școala Gimnazială PREMS un motiv de mândrie pentru că am demonstrat faptul că școala noastră oferă elevilor ei educație la nivel internațional”, a declarat Ornela Anghel, directorul Școlii Gimnaziale PREMS.

În sistemul Cambridge, profesorii sunt conectați în permanență cu comunitatea de dascăli, împărtășind viziuni, informații și resurse, învățând din experiențele celorlalți, fiind instruiți și ajutați să ajungă la cele mai bune rezultate alături de elevii lor.

Școlile Cambridge sunt încurajate să dezvolte propriile comunități, să lucreze împreună pentru a împărtăși cunoștințe și bune practici în domenii precum managementul educațional, planificarea programelor, dezvoltare profesională și predare.

Curriculumul internațional Cambridge implică un standard ridicat în educație și este recunoscut de universități și de angajatori în întreaga lume fiind flexibil, provocator, inspirat, având o abordare internațională fără a pierde din vedere specificitatea culturală. Elevii Cambridge dezvoltă o curiozitate informată și o pasiune de durată pentru învățare. De asemenea, aceștia dezvoltă abilitățile necesare pentru a avea succes atât la universitate cât și în viitoarele lor cariere.