Echipa

Echipa educațională a Școlii Prems
  • Prof. Denisa Voicu
   Limba engleză

   La început de drum în cariera didactică, miss Denisa Voicu vine cu entuziasmul elevului-studentului-profesorului debutant atât de ușor de transmis către micii noștri școlari care participă cu multă plăcere la activitățile de limba engleză.

   La această vârstă profesorul le transmite elevilor la început pasiunea pentru ceea ce predă și, în acest context emoțional propice, cunoștințele specifice. Dorința profesorului de a ști mai mult și de a face cât mai bine pentru a-și regăsi aprecierile în ochii copiilor reprezintă dominanta pe care se poate construi. Mult succes, miss Denisa!

  • Prof. Laura Iacob
   Director educațional Școala Primară

   Parcursul profesional ascendent susține entuziasmul și implicarea continuă în tot ceea ce presupune activitatea educațională a Școlii Prems. Calea dintre sala de clasă și fiecare membru al echipei este timpul de transfer emoțional de la o situație la alta. Laura este mereu prezentă și determinată în a construi un dialog pozitiv permanent între școală-familie- comunitate.

  • Prof. Ioana Muntean

   Vreți să cunoașteți un dascăl care aduce la numitorul ,,Suntem bine!” toți copiii/părinții/colegii cu care interacționează? V-o prezentăm pe Ioana! Ea vine cu o experiență impresionantă în tânăra noastră echipă asumându-și minunatul rol de mentor coleg și prieten.

   Bun venit!

  • Prof. Mihaela Tălpău
   Limba engleză

   Continuând tradiția familiei, îmbinând și punând în echilibru lucrul cu cei mai mici și cei mai mari elevi, Mihaela aduce în echipa noastră valori construite de-a lungul experienței sale profesionale. Siguranța, încrederea, determinarea și motivarea sunt aduse într-un mod firesc în școală și în sala de clasă. Mulțumim, Miss Mihaela!

  • Prof. Ionela Mirică

   Dorința de a fi în preajma copiilor, de a comunica și

   împărtăși această bucurie, după ani frumoși de activitate

   cu micii școlari, caracterizează o învățătoare atentă și

   preocupată de starea de bine a elevilor săi. Ione aduce

   în echipa noastră optimismul și seninătatea de care

   avem continuu atâta nevoie.

  • Prof. Florentina Bularca

   Cei cinci ani de experiență ca profesor în învățământul

   preșcolar și primar ne aduc în echipă o învățătoare

   blândă și determinată. Flore creează și asigură în sala de

   clasă o atmosferă de siguranță și echilibru emoțional.

   Mereu zâmbitoare și apropiată în cel mai natural mod

   posibil de copii și părinți, doamna noastră învățătoare

   luminează calea tuturor spre reușită/succes.

  • Prof. Cristina Elekes

   Pasiunea de a lucra cu copiii și preocuparea

   permanentă pentru a face totul la superlativ o reprezintă

   pe Miss Cristina. Mereu obiectivă și atentă la

   particularitățile de vârstă ale micilor ei elevi, creează în

   sala de clasă o atmosferă plăcută de învățare. Orele cu

   Miss Cristina sunt mereu preferate de copii!

   Frumoasa relație cu colegii pune în evidență calitățile

   unui profesioniste și prietene minunate.

  • Prof. Antonia Domokos

   Copilaria e un carusel cu emotii. Antonia , specialist cu o pregatire temeinica, o fire deschisa care se apropie usor de copii si intuieste nevoile acestora. Copiii in preajma ei sunt zambitori ceea ce denota ca se afla in siguranta, iar nevoile lor sunt intelese .

  • Prof. Cecilia Hrihor
   Limba germană

   Educația este despre echilibrul dintre ,,a fi” și ,,a ști”.  Cecilia este și știe să rămână printre copilași senină, zâmbitoare, mereu atentă la nevoile și dorințele lor. Rolul și locul ei în echipa noastră și în sufletul copiilor/părinților este bine conturat.

  • Prof. Bucur Ion
   Educație fizică și sport

   Sportul a fost, este și va fi întotdeauna disciplina preferată de copii, prin urmare profesorul de sport nu face excepție. ,,Dl Neli” este mereu printre copii și părinți asigurându-le tuturor acel mediu plăcut în care de la prima oră a dimineții până la cea din urmă oră a după-amiezii este aici. Rolul său în echipa noastră este  important și bine definit.

   Mulțumim pentru tot, Neli!

  • Prof. Paul Mustață
   Muzică

   ”Educația muzicală, educație pentru viață” este proiectul cu care domnul profesor ne-a cucerit pe toți. Holurile, clasele, sala festivă răsună de muzică atunci când și acolo unde  este Paul. Copiii cântă cu naturalețe în preajma lui și își exprimă astfel emoțiile. Dacă îl întrebați  care este ,,playlist-ul” cu melodii va spune că sunt cel puțin tot atâtea câți copii avem în școlală. Fiecăre copil are ,,melodia” lui  care îl reprezintă. Succes, Paul!

  • Iordana Cărămidaru Constantinescu
   Logoped

   Logopedul este specialistul care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul tulburărilor de limbaj şi comunicare. Iordana, prin felul ei de a fi, creează relaţia terapeutică între ea şi copil, pentru ca acesta să se simtă în siguranţă şi să fie obişnuit să colaboreze cu adultul.