Echipa gimnaziu

Echipa educațională a Școlii Prems
  • Prof. Emilia Sinov
   Director Educational- Gimnaziu

   ,,A ști să asculți, să simți și să îi oferi

   copilului/părintelui/colegului invitația de a-și deschide

   sufletul, de a-și exprima bucuria, temerile, îndoielile sau

   entuziasmul reprezintă parte din viața unei minunate

   doamne care se dedică întrutotul acestui proiect de

   suflet: Școala Prems. D-na Sinov este catalizatorul

   echipei noastre! Cu toții așteptăm cu emoție sprijinul și

   aprecierile ei. Mereu o găsim în biroul cu flori la ferestre

   pregătită să ne asculte, să ne îndrume, să ne încurajeze.

   Mulțumim, dna Emilia Sinov!

  • Prof. Laura Marinică

   A preda o limbă străină astfel încât să adaptezi conținuturile învățării  fiecărui  copil  și să transmiți plăcerea de a dialoga  presupune multă conștiinciozitate și studiu individual. Teacher Laura aduce în sala de clasă lumina cunoașterii unei limbi străine pentru a dărui acestor copilași  oportunități nenumărate pe tot parcursul vieții lor.

  • Prof. Antonia Domokos

   Copilaria e un carusel cu emotii. Antonia , specialist cu o pregatire temeinica, o fire deschisa care se apropie usor de copii si intuieste nevoile acestora. Copiii in preajma ei sunt zambitori ceea ce denota ca se afla in siguranta, iar nevoile lor sunt intelese .

  • Prof Bucur Ion

   Sportul a fost, este și va fi întotdeauna disciplina preferată de copii, prin urmare profesorul de sport nu face excepție. ,,Dl Neli” este mereu printre copii și părinți asigurându-le tuturor acel mediu plăcut în care de la prima oră a dimineții până la cea din urmă oră a după-amiezii este aici. Rolul său în echipa noastră este  important și bine definit. Mulțumim pentru tot, Neli!

  • Prof. Paul Mustață

   ,,Educația muzicală, educație pentru viață” este proiectul cu care domnul profesor ne-a cucerit pe toți. Holurile, clasele, sala festivă răsună de muzică atunci când și acolo unde  este Paul. Copiii cântă cu naturalețe în preajma lui și își exprimă astfel emoțiile. Dacă îl întrebați  care este ,,playlist-ul” cu melodii va spune că sunt cel puțin tot atâtea câți copii avem în școlală. Fiecăre copil are ,,melodia” lui  care îl reprezintă. Succes, Paul!

  • Prof. Adrian Ureche

   ,,Dirigu’ “ nostru, mai bine zis primul profesor diriginte din școala noastră, le predă copiilor matematică. Adrian  a venit alături de noi cu o experiență atât de necesară într-un proiect ce pregătește copiii de azi pentru lumea de mâine. Calmul în a asculta și explica iar și iar noțiuni de matematică și viață, dorința de a prezenta noile cunoștințe într-o formă cât mai atractivă  caracterizează încă un profesor al echipei noastre. Mult succes, d-le diriginte!

  • Prof. Mihaela Nemeș

   ,,Limba spaniolă a trezit încă din primele momente de prezentare un mare interes printre copii și părinți. Mihaela contribuie foarte mult la a pune în valoare beneficiile unui mediu intercultural de predare/învățare într-o clasă și într-o lume al cărei numitor comun îl constituie tocmai diversitatea. Mulțumim, Mihaela!”

  • Prof. Simona Orban

   ,, Învățarea unei limbi străine se face pornind de la pasiunea profesorului pentru limba și cultura respectivă. Limba germană le cere deopotrivă elevilor și profesorilor studiu și metode care să pună în valoare relația dintr-o sală de clasă. Frau Simona este pasionată de tot ceea ce presupune cultura și limba germană. Mulțumim mult!”

  • Prof. Epure Cristina

   ,,Zâmbet și matematică! Plăcere de a învăța/exersa/aplica iar și iar până când totul devine ușor! Predarea în limba germană a unei discipline atât de complexe cum este matematica reprezintă pentru Cristina o minunată provocare. Încântarea cu care își începe activitatea, preocuparea permanentă și flexibilitatea în a adapta conținuturile învățării fiecărui copil, întregesc și completează echipa Școlii Gimnaziale Prems. Îți mulțumim, Frau Cristina!

  • Prof. Buliga Maria

   ,,Trecerea în clasa  a V-a aduce ca primă provocare pentru copii adaptarea la diferite stiluri de predare a fiecărei discipline. Istoria predată ca o poveste, istoria ancorată în realitățile trăite aici și acum nu poate să nu îi atragă pe copii. Doamna profesoară facilitează învățarea naturală echilibrând trecutul cu prezentul, curiozitatea cu studiul, povestea cu realitatea. Vă mulțumim!

  • Prof. Diaconu Vasilica

   ,, Pasiunea pentru disciplina predată aduce în fața copiilor o profesoară solară care îi introduce în miraculoasa lume a biologiei. Elevii sunt întodeauna ,,copiii mei” și întodeauna prezenți în discuțiile care precedă sau urmează după o lecție mult așteptată.  Fiecare oră de curs este încă un pas sigur făcut împreună profesor-elevi  în minunată lume a cunoașterii. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”