Echipa gimnaziu

Echipa educațională a Școlii Prems
  • Prof. Emilia Sinov
   Director Educational- Gimnaziu

   A ști să asculți, să simți și să îi oferi copilului/părintelui/colegului invitația de a-și deschide sufletul, de a-și exprima bucuria, temerile, îndoielile sau entuziasmul reprezintă parte din viața unei minunate doamne care se dedică întrutotul acestui proiect de suflet: Școala Prems. D-na Sinov este catalizatorul echipei noastre!

   Cu toții așteptăm cu emoție sprijinul și aprecierile ei. Mereu o găsim în biroul cu flori la ferestre pregătită să ne asculte, să ne îndrume, să ne încurajeze.

   Mulțumim, dna Emilia Sinov!

  • Prof. Daniela Stefanescu
  • Prof. Ioana Giurgea
  • Prof. Camelia Cranganu
   Limba engleză

   La început de drum în cariera didactică, miss Camelia Cranganu vine cu entuziasmul elevului-studentului-profesorului debutant atât de ușor de transmis către micii noștri școlari care participă cu multă plăcere la activitățile de limba engleză.

   La această vârstă profesorul le transmite elevilor la început pasiunea pentru ceea ce predă și, în acest context emoțional propice, cunoștințele specifice. Dorința profesorului de a ști mai mult și de a face cât mai bine pentru a-și regăsi aprecierile în ochii copiilor reprezintă dominanta pe care se poate construi. Mult succes, miss Camelia!

  • Prof. Bucur Ion
   Educație fizică și sport

   Sportul a fost, este și va fi întotdeauna disciplina preferată de copii, prin urmare profesorul de sport nu face excepție. ,,Dl Neli” este mereu printre copii și părinți asigurându-le tuturor acel mediu plăcut în care de la prima oră a dimineții până la cea din urmă oră a după-amiezii este aici. Rolul său în echipa noastră este  important și bine definit.

   Mulțumim pentru tot, Neli!

  • Prof. Paul Mustață
   Muzică

   ”Educația muzicală, educație pentru viață” este proiectul cu care domnul profesor ne-a cucerit pe toți. Holurile, clasele, sala festivă răsună de muzică atunci când și acolo unde  este Paul. Copiii cântă cu naturalețe în preajma lui și își exprimă astfel emoțiile. Dacă îl întrebați  care este ,,playlist-ul” cu melodii va spune că sunt cel puțin tot atâtea câți copii avem în școlală. Fiecăre copil are ,,melodia” lui  care îl reprezintă. Succes, Paul!

  • Prof. Cristina Epure
   Matematică - secțiunea germană

   Zâmbet și matematică! Plăcere de a învăța/exersa/aplica iar și iar până când totul devine ușor! Predarea în limba germană a unei discipline atât de complexe cum este matematica reprezintă pentru Cristina o minunată provocare. Încântarea cu care își începe activitatea, preocuparea permanentă și flexibilitatea în a adapta conținuturile învățării fiecărui copil, întregesc și completează echipa Școlii Gimnaziale Prems.

   Îți mulțumim, Frau Cristina!

  • Prof. Maria Buliga
   Istorie

   Trecerea în clasa  a V-a aduce ca primă provocare pentru copii adaptarea la diferite stiluri de predare a fiecărei discipline. Istoria predată ca o poveste, istoria ancorată în realitățile trăite aici și acum nu poate să nu îi atragă pe copii. Doamna profesoară facilitează învățarea naturală echilibrând trecutul cu prezentul, curiozitatea cu studiul, povestea cu realitatea.

   Vă mulțumim!

  • Prof. Vasilica Diaconu
   Biologie

   Pasiunea pentru disciplina predată aduce în fața copiilor o profesoară solară care îi introduce în miraculoasa lume a biologiei. Elevii sunt întodeauna ,,copiii mei” și întodeauna prezenți în discuțiile care precedă sau urmează după o lecție mult așteptată. Fiecare oră de curs este încă un pas sigur făcut împreună profesor-elevi  în minunată lume a cunoașterii.

   Vă mulțumim că sunteți alături de noi!